Spis morgenmad i dit gamle køkken

og spis aftensmad i dit nye køkken


 

ForsideProfilInventarGalleriMesserKontakt

 

Menu


 Låger

 Skuffer

 Hængsler

 Greb

 Tilbehør

 Bordplader & vaske

Låger

     

Sort højglans

Bordeaux højglans

Hvid højglans

Creme højglans
 
Snow White
 
Hvid ask
 
Hvidkalket ask
 
Rustik
 
Italiensk kirsebær
     
 
Bjerg eg
 
Natureg
 
Ædel birk
     
 
Bøg
 
Rød kirsebær
 
Mammuth
     
 
 Lys valnød 
   Tilbage til toppen

 

Vore folielåger er blevet produceret i Sverige i 15 år, men har indtil foråret 2003 kun været forhandlet på Sjælland. Jeg er forhandler i Midt-, Vest og Nordjylland. Alle låger og skuffer, som er i høj kvalitet, er måltilpassede det enkelte element efter konceptet ”Behold skabene - skift kun skuffer og låger”.
 

Lågerne bestående af MDF-plader skæres i nøjagtig de mål, som vi har taget hos kunden. Herefter fræses de enkelte mønstre. Efterfølgende belægges de med folie, som pålægges og presses under høje temperaturer  i en vakuumpresser.

 

Træmønstret er fremstillet ved hjælp af fotografier af de enkelte træsorter. Dette  mønster er siden overført til folien, således at mønstret opleves som ægte træstruktur. Der er derfor ingen låger, som er nøjagtig ens i strukturen. Alle foliebelagte MDF-låger giver en meget stærk låge, som kan modstå slag og ridser, er lette at rengøre og umodtagelige for lys og røg.
 

Dette betyder bl.a. også, at man på et senere tidspunkt altid vil kunne udskifte en låge eller opsætte nye, uden der ses forskel. Lågerne kan leveres med hvide melamin bagsider eller folieret som forsiden. 
 

For at få et nyt og flot helhedsindtryk kan man også sætte nye frisider på gavle og sider.

 

   

MB køkkenfornyelse :: Fallevej 11, Finderup :: 8800 Viborg
Telefon 86647530 :: Mobil 23741389
Mail mbkokkenfornyelse@mail.dk